1. 惠尚学英语首页
  2. 出国考试
  3. 雅思

2019/11/16 雅思阅读与写作考试详细解析 | 这次题目并不难?

  阅读部分

  考试概述

  Passage 1

  文章题材:说明文(人文社科)

  文章题目:噪音污染

  文章难度:★★

  文章内容:待补充

  题型及数量:填空+单选+人名匹配

  参考答案(供参考)

  1.85 dBa

  2.hearing

  3.high-frequency

  4.stomach

  5.noise map

  6.B

  7.D

  8.C

  9.E

  10.A

  11.C

  12.D

  13.C

  可参考真题:剑桥7——TEST4 Passage3 Effects of Noise


  Passage 2

  文章题材:说明文(人文社科)

  文章题目:屏幕对人类的影响

  文章难度:★★★

  文章内容:待补充

  题型及数量:待补充

  可参考真题:剑桥8——TEST3 Passage3 How Does the Biological Clock Tick?


  Passage 3

  文章题材:说明文(人文社科)

  文章题目:自尊

  文章难度:★★★★

  文章内容:待补充

  题型及数量:待补充

  可参考真题:剑桥9——TEST4 Passage3 Young children’s sense of identity


  话题词 – 人体科学类

  aging 老化

  artificial 人工的

  organ 器官

  nature 天性

  nurture 后天

  obesity 肥胖

  diabetes 糖尿病

  hormone 荷尔蒙

  womb 子宫

  permanent永久的


  同义替换词

  permit/allow/let/agree to/approve许可

  interfere/disrupt干扰

  describe/show/reveal/present/illustrate描述

  easy to reach/accessible容易达到的

  important/vital/essential/crucial/critical/necessary重要的

  underdeveloped/degenerated/rudimentary不发达的

  surprised/amazed/astonished/striking惊讶的

  memorise/learn/commit something to memory记忆

  purify/refine/distil净化

  deteriorate/get worse/go down变坏


  写作部分

  Task 1

  类型:柱状图

  范文:The bar chart indicates the five sorts of reasons why employees were onleaves and their percentages in 2000, 2005 and 2010 separately.

  Overall, staff surveyed mainly asked for a leave due to physical health issues and family affairs but their percentages decreased. On the other hand, there were slight upward trends in other three causes, pressure, personal needs and incidents during this period.

  The greatest proportions, sick leave, showed a 10% constant decreasefrom 45% to 35%. The same is true for the second greatest ones, personal leave out of family duty, which dropped from 27% to 18%.

  As for other three given explanations , 13% of absence was to fulfillpersonal needs and it had increased apparently to 20% in 2010. Similarly, thepercentage of absence for unexpected affairs went up from 10% to 18%. Onedetail in 2010 was that those of the two justifications had surpassed that offamily responsibilities. For the sake of stress, 5% and 9% of employees required off time in 2000 and 2010 respectively.

  To sum up, staffs usually fail to go to work because of physical illnesswhereas the reasons for leave had become varied with time.


  Task 2

  题目:

  You should spend about 40 minutes on this task.

  Write about the following topic:

  Although the family have a powerful influence on children ‘s life, the influence outside from home isa bigger part for his/her development. To what extent do you agree or disagree?

  Give reasons for your answer and include any relevant examples from your own knowledge or experience.

  Write at least 250 words.

  机经版本:

  题目类型:观点同意

  话题:教育

  思路/提纲:不同意

  家庭教育:基础,形成生活方式、价值观、与亲人相处;

  学校/社会教育:知识获得、社交技能、多样化(视野开阔)

  观点:家庭教育更基础和影响深远,不同意

  范文:

  It is known to people from both western and eastern world that some certain features always run within each family, unlikely to alter even after people have become independent from the original family for long. Therefore, I hardly agree with the indication that the life outside from family has greater impact for people.

  Schooling and social experience undeniably affect peoplein various aspects. The most obvious one lies in the environment in whichschool students and social persons have more chances to acquire more knowledge and gain richer experience because of far more sources of input, from friends, teachers, bosses, colleagues, acquaintances and even strangers. People thus have to foster a variety of relationships and learn to cope with them skilfully. With extensive knowledge and harmonious relationships, a better development maybe maintained and furthered.

  However, the family education, or parenting to be exact, turns out to be more profound and root. In the pursuit of knowledge, one has to foster habits like being able to concentrate and to expand quality attention span at the very beginning of school years. These are required by school authorities and sadly and generally realized at home as teachers can only focus on the overall performance of the class rather than each very individual. Some may argue about private sectors and that leads to the second point, the power of money. The amount of resources that one can utilize not only decide the standard of living, which may support private tutoring for better learning habits but also may formulate his or her value towards wealth, which in the long run, intentionally or unexpectedly is passed to the offspring. As well as that, children’s value towards people, right and wrong and even goal of life is deeply affected.

  In conclusion, I don’t agree with the opinion that others factors influence more than family itself as the value is formed there and it can be recognized in nearly all aspects in the later part of life.

  范文分数:7分

  词汇及短语:

  • 校区:校区总数近(了解详细校区地址>

    优惠:

    课程性价比

    获取课程价目表

校区环境

  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 校区:校区总数近(了解详细校区地址>

    优惠:

    课程性价比

    获取课程价目表

校区环境

  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 校区:校区总数近(了解详细校区地址>

    优惠:

    课程性价比

    获取课程价目表

热门课程

  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
  • 019/11/16
    019/11/16

    特色:

    性价比: 校区数:学员数:

    优惠:

    获取报价 在线咨询

  • 019/11/16
    019/11/16

    特色:

    性价比: 校区数:学员数:

    优惠:

    获取报价 在线咨询

  • 019/11/16
    019/11/16

    特色:

    性价比:高顿校区:学员数:

    优惠:

    获取报价 在线咨询

在线咨询

本文来自投稿,不代表惠尚学英语立场,发布者:着墨染雨君,转转请注明出处:https://www.huishangxue.com.cn/19996.html

联系我们

400-800-8888

在线咨询:点击这里给我发消息

邮件:admin@example.com

工作时间:周一至周五,9:30-18:30,节假日休息